No dubtis a contactar-nos:

Qualsevol dubte que tinguis, qualsevol inquietut, qualsevol curs que desitgis fer. No ho dubtis i contacta amb nosaltres.

Anhel és l’escola de formació i repàs amb referència a la província de Girona.

Anhel centre d’estudis
Carrer Mont-Ferrant, 2, local baixos, Blanes.

Centre 606 16 98 53
Anna Fuertes 620 59 59 68

Horari de dilluns a divendres, matins de 10h a 12h i tardes de 16h a 20h

Matricula'tCurs 2022 / 2023

Matricula’t al nostre centre d’ estudis. Deixa els teus fills en les millors mans. Aprofita els cursos d’aquest estiu.
Envia’ns un correu electrònic i ens posarem en contacte amb tu.

NORMATIVA

1.- No es permet l´ús de mòbils dins de l´aula.

2.- No es permet menjar ni beure dins l´aula.

3.- Els alumnes han de portar el seu propi material escolar. El centre d´estudis disposa d´alguns materials per tal que, en cas de descuit, no afecti el rendiment de l´alumne, però s´agraeix que cada un es responsabilitzi del seu.

4.- El comportament inadequat i falta de respecte al docent o als companys poden ser motius d’expulsió de l´aula. En cas que es tracti dún alumne menor d´edat, s´avisarà el seu responsable perquè el vingui a recollir.

5.- Per tal de oferir un servei de qualitat, us demanem que els alumnes que no puguin assistir a una sessió ens ho comuniquin el més aviat possible.

6.- Es recuperaran aquelles sessions que no es realitzin per absència del professor o la professora.

7.- El cobrament de les mensualitats es realitzarà de l´1 al 10 del mes en vigor, sempre per avançat. En cas que l´alumne no disposi d´un horari determinat, les sessions s´abonaran a l´inici o al final de cada una.

envia'ns un missatgeFormulari de contacte

  Nom (necessari)

  Correo electrónic (necessari)

  Assumpte

  Missatge

  He llegit i accepto la política de privacitat

  Avís Legal

  *ANHEL CENTRE D’ESTUDIS ANHEL  utilitzarà aquestes dades per contactar amb tu i informar-te de serveis que poden ser del teu interès. Les teves dades estaran en una base de dades protegida i no les compartirem amb ningú. En qualsevol moment, en els nostres comunicats, et pots donar de baixa de manera automàtica i ràpida. No enviem spam ni publicitat de altres empreses.

  **Utilitzem cookies tècniques de programació i seguiment amb Google Analytics. També per oferir serveis de video online, compartir, noticies twitter. Pots desactivar-ho a la configuració del teu navegador.