Llistat de tots els nostres tallersTallers

Taller de Robòtica amb Arduino

El Taller de Robòtica és una activitat adreçada a qualsevol persona a partir dels 8 anys que vulgui descobrir el món dels robots. I esbrinar com ens fan la vida més còmode i fins a quin punt ja els tenim a casa . I tot això amb una metodologia pràctica i divertida. Una forma innovadora de prendre contacte amb la tecnologia potenciant la creativitat, el pensament crític, la responsabilitat d’un projecte propi.

Open Yourself to English

Cursos per a nens amb recollida del col.legi de forma gratuïta. Cursos en grups reduïts nens i adults:  Flexibilitat horària Preparació i inscripció d’exàmens Oficials de Cambridge. Classes Particulars. Professors nadius titulats.

PROGRAMACIÓ DE VIDEOJOCS

1 hora a la setmana de setembre a juny.
Utilització de diversos entorns de programació que permeten al nen comprendre com crear un programa.
Ajuda a fomentar les habilitats de resolució de problemes, el raonament lògic i la creativitat.

CIÈNCIA DIVERTIDA

Ciència Divertida és el mitjà per conèixer i experimentar amb els elements que ens envolten. Proposarem i organitzarem activitats científiques que permetran desenvolupar la creativitat, la imaginació, la curiositat i l’esperit crític dels nens, introduint-los també en el mètode i llenguatge científic de forma natural. Utilitzarem per fer-ho elements senzills, materials moltes vegades reciclats i d’ús quotidià.